"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2018. április 3., kedd

Mai látogató.

Oly hirtelen fedeztük fel, hogy alig maradt idő a fotózásra..Ahogy a kerítés lécein sétált, egyetlen egy fotó sem sikerült...Már régóta van egy mókusunk a kert végében...Minden évben feljön... keres valamit..Ma az udvaron is sétált...Először a hintapad  oszlopán sétált fel, de a döbbenettől a gépet sem találtam meg hirtelen...Annyira édes volt... és hihetetlen hogy itt nézelődik...Ezt meg kell osztanom veletek, mégha  nem is tiszta a fotó, hisz idő sem volt hogy állítgassuk a gépet,és mi a lakásba voltunk, ablakon  keresztül kattintgattunk.

remélem ti is látjátok...







Szép napokat kívánok! Ma igazi tavaszias idő is volt... napsütéssel...

8 megjegyzés:

  1. Milyen közel merészkedett! De aranyos! :)
    Remélem, marad ez az idő továbbra is, az ember kedve is más lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a Maci idejében is volt itt fent...Pár alkalommal jön...és utána csak a kert végén látjuk néha és a dió héjak árulkodnak, hogy ott vannak...

      Törlés
  2. De édes kis mókus. :-)
    Nálunk is szép idő volt ma, munka után kicsit kertészkedtem is. Előkészítettem a kertet a veteményezéshez, remélem a héten már sikerül mindent elvetni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan jó volt látni ilyen közelről és életben...
      Amig ilyen hideg a föld, még várhat a veteményezés, azt gondolom...

      Törlés
  3. Régen a lakótelepen erdős részen laktam, ott járkáltak mókusok.Szerettem nézni ahogy ugráltak, jöttek-mentek. Kedves meglepetés nektek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? milyen aranyosak? A parkban is volt, egy időbe miattuk jártunk le, de aztán egy alakalommal betegen kovályogva mászott szegényke..Párom segített neki, de minduntalan felborult...Szegényke biztos megsérült...és elpusztult...

      Törlés
  4. Édes mókuska! :-)
    Felénk egy sem él, de a fakopáncsomat láttam, a cinkéket egész télen dióval marasztaltam, gerlék is párba álltak és a rigók elkezdtek énekelni, a bagoly is néha elsuhan, szerintem még nincs párja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyára él... csak nem látod...
      Szeretem nézni a madarakat... és hallgatni, bár van hogy csendért epekedek, mert olyan nagy hanggal vannak...
      Nem tudom vissza jössz e olvasni, de a napokba az Ozone tévén ép a fakopácsokról volt egy nagyon érdekes műsor, Orbán Zoltántól...Minden percét élvezet volt hallgatni...Ez a pasi egy fenomé...és ahogy beszélt és mesélt a madarakról..fantasztikus volt.

      Törlés